Søg på side

Velkommen til Fernox

Fernox, en global ekspert, et førende mærke og pioner inden for sin branche, er den eneste producent af vandrensningsløsninger,der stolt kan fremvise en omfattende forsknings- og udviklingsfacilitet.

Dets innovative produkter – er formulerede og pakkede på en miljømæssigt forsvarlig måde – bidrager til en fortsat bedre energieffektivitet, hjælper virksomheder og husholdninger med at reducere deres kulstoffodspor.

International rækkevidde
Fernox er reelt nået ud til det globale marked med afdelinger i både Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Belgien, Holland, Spanien, Ungarn, Kina og USA. Virksomheden er veletableret som førende ekspert inden for løsninger, udstyr og testning til vandrensning og kommunikerer regelmæssigt med førende fagfolk inden for varmeanlægsindustrien, såsom producenter af originaludstyr, foreninger og myndigheder. Fernox kommunikerer også med systeminstallatører, varmeteknikere og forbrugere.

Uanset hvilke produkter og tjenester fra Fernox, du er interesseret i, vil dette websted kunne besvare nogle af dine tekniske spørgsmål og give dig indsigt i virksomhedens førende innovationer.
Seneste nyheder